Na vsebino
×

Čezmejne poti odkrivajo Piera Paola Pasolinija

V ponedeljek 3. junija je v Pordenonu potekalo uvodno srečanje projekta čezmejnega sodelovanja 4P "Čezmejne poti odkrivajo Piera Paola Pasolinija", ki ga sofinancira Evropska unija v okviru programa Interreg VI-A Italija-Slovenija.

Cilj partnerstva 4P je spodbuditi razvoj čezmejnega območja s krepitvijo intelektualne in vsestranske osebnosti P. P. Pasolinija, in sicer s krepitvijo kompetenc kulturnih in ustvarjalnih podjetij, da bi z inovativnimi rešitvami spodbujali trajnostni turizem, povezan s Pasolinijevo kulturno dediščino.

Vodilni partner je Občina Pordenone, partnerji v projektu smo: Študijski center P. P. Pasolinija Casarsa, Venetian Cluster, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija ter Univerza v Novi Gorici.

Na srečanju smo partnerji razpravljali o tem, kako najbolje organizirati delo v prihodnjih mesecih in doseči zastavljene cilje.

Več si preberite na https://www.ita-slo.eu/4p  in nas spremljajte še naprej!


sreda, 05. junij 2024
Čezmejne poti odkrivajo Piera Paola Pasolinija
Čezmejne poti odkrivajo Piera Paola Pasolinija - passolini-clanek-jpg.jpg Čezmejne poti odkrivajo Piera Paola Pasolinija - pordenone-3-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe