Na vsebino
×

Izvedene predstavitvene delavnice za prijavo na javni poziv LAS s CILjem

LAS s CILjem, ki zajema območje občin Cerkno, Idrija in Logatec, načrtuje v jeseni 2024, objavo javnega poziva za dodelitev nepovratnih sredstev za izvajanje projektov na območju LAS. Da bi možnosti sodelovanja na javnih pozivih približali čim širšemu krogu potencialnih prijaviteljev, so bile pred objavo javnega poziva izvedene predstavitvene delavnice v vključenih občinah. Namen delavnic je bil:

- predstavitev pravil prijave in izvedbe tovrstnih projektov, 

- pravočasno in usmerjeno razmišljanje o prijavi,

- ustvarjanje partnerstev in iskanja maksimalnih sinergij med idejami ter 

- mreženje.

Glede na udeležbo in interes lahko sklepamo, da bodo tudi v tem programskem obdobju vzpostavljena partnerstva in oblikovani inovativni projektni predlogi s katerimi bomo dosegli cilje Strategije lokalnega razvoja LAS s CILjem.


          

četrtek, 30. maj 2024
Izvedene predstavitvene delavnice za prijavo na javni poziv LAS s CILjem
Izvedene predstavitvene delavnice za prijavo na javni poziv LAS s CILjem - predstavitevidrija-mala-jpg.jpg Izvedene predstavitvene delavnice za prijavo na javni poziv LAS s CILjem - predstavitevcerkno-mala-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe