Na vsebino
×

Predstavitev ponudbe lokalne in sonaravno pridelane hrane v okviru projekta Prehod na sonaravno oskrbo s hrano

V okviru projekta Prehod na sonaravno oskrbo s hrano smo 22. 4. 2024 predstavili ponudbo lokalne in sonaravno pridelane hrane, ki se vrši na pokriti tržnici v Idriji. Poleg vodilnega partnerja LAS s CILjem se je obiskovalcem s svojo ponudbo, predvsem pa povezovalno vlogo, predstavila tudi Kmetijsko Gozdarska zadruga Idrija, ki je tudi partner v projektu. Predstavili smo tudi sodelovanje z Zavodom za turizem Idrija in vključevanje v kolektivno blagovno znamko »Idrija izbrano«, ki je pomembnem element dviga kvalitete ponudbe lokalno pridelane hrane. 

Aktivnost projekta: DS 5 Zagotavljanje oskrbe in promocija ekološke hrane
Operacijo sodelovanja LAS PREHOD NA SONARAVNO OSKRBO S HRANO sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014–2020/ ukrep LEADER

četrtek, 25. april 2024
Predstavitev ponudbe lokalne in sonaravno pridelane hrane v okviru projekta Prehod na sonaravno oskrbo s hrano
Predstavitev ponudbe lokalne in sonaravno pridelane hrane v okviru projekta Prehod na sonaravno oskrbo s hrano - img-6387-jpg.jpg Predstavitev ponudbe lokalne in sonaravno pridelane hrane v okviru projekta Prehod na sonaravno oskrbo s hrano - img-6383-mala-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe