Na vsebino
×

Partnerji projekta Manj je več iz Kilkenny LEADER Partnership na obisku v Sloveniji

Projekt Manj je več naslavlja več nivojev skrbi za okolje, varovanje okolja, zmanjševanja in ponovne rabe plastičnih odpadkov, prilagoditve kmetijstva podnebnim spremembam, zagotavljanje trajnostne proizvodnje hrane, prehranske varnosti, trajnostne predelave hrane in trajnostne porabe hrane in znašanje količine zavržene hrane.   

Te dni so na uradnem obisku v Sloveniji partnerji iz Kilkenny LEADER Partnership. V torek smo izvedli  partnerski sestanek na katerem smo predstavili prihajajoče aktivnosti projekta z LAS Bogastvo podeželja ob Dravi in v Slovenskih goricah, LAS s CILjem, LAS Ovtar Slovenskih goric, LAS Obsotelje in Kozjansko, LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline. Tekom tedna sledi še veliko ogledov uspešnih zgodb partnerjev vključenih v projekt. Gre za začetek odličnega partnerstva, ki ga bomo nadgradili z našim obiskom v Kilkenny, Ireland, naslednjo pomlad.četrtek, 26. oktober 2023
Partnerji projekta Manj je več iz Kilkenny LEADER Partnership na obisku v Sloveniji
Partnerji projekta Manj je več iz Kilkenny LEADER Partnership na obisku v Sloveniji - manj-je-vec-oktober2023-3-jpg.jpg Partnerji projekta Manj je več iz Kilkenny LEADER Partnership na obisku v Sloveniji - manj-je-vec-oktober2023-2-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe