×

Aktualni razpisi iz Uradnega lista RS, št. št. 86/2021 z dne 28. 5. 2021

Rok za prijavo: petek, 30. julij 2021

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 86/2021 z dne 28. 5. 2021, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Ministrstvo za javno upravo je objavilo javni razpis za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečanje vključenosti njihovih uporabnikov v informacijsko družbo 2021-2023.

Namen javnega razpisa je spodbujanje razvoja digitalne preobrazbe nevladnih in prostovoljskih organizacij s pomočjo vpeljave digitalnih rešitev ter višje ravni usposobljenosti njihovih zaposlenih in uporabnikov na področju informacijske družbe z namenom hitrega in uspešnega odzivanja na izzive in potrebe družbe ter dodatne spodbude širši digitalizaciji družbe.

Javni razpis je razdeljen na dva ločena sklopa. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje naslednjih aktivnosti, ki jih bodo izvajale nevladne in prostovoljske organizacije:

Sklop A: razvoj novih ali nadgradnja obstoječih storitev s pomočjo vpeljave digitalnih rešitev za učinkovitejše delovanje NVO na naslednjih področjih: sociala, zdravje, okolje, prostor, ohranjanje narave, kultura, šport, rekreacija, izobraževanje, raziskovanje, znanost, človekove pravice, informacijska družba, digitalizacija, dolgoživa družba, prostovoljstvo, vključno s:

  • promocijo novih/nadgrajenih storitev z usposabljanji za njihovo uporabo med uporabniki ter
  • usposabljanji in drugimi aktivnostmi za uporabnike NVO na področju informacijske družbe z rabo novih ter obstoječih digitalnih rešitev.

Sklop B

  • optimizacija procesov v NVO in razširitev njihovega delovanja s pomočjo vpeljave digitalnih rešitev za učinkovitejše delovanje NVO, vključno z:
  • usposabljani svojih zaposlenih, članov in prostovoljcev za njihovo uporabo ter
  • usposabljanji svojih zaposlenih, članov in prostovoljcev za pridobitev digitalnih kompetenc.

Pogoji za kandidiranje na javnem razpisu se med seboj razlikujejo glede na sklop javnega razpisa, na katerem bo prijavitelj kandidiral. Posamezen prijavitelj lahko kandidira le na enem sklopu.

Rok za prijavo na razpis je do 30. 7. 2021.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.


Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe