×

Javni razpisi iz Uradnega lista RS, št. št. 164/2020 z dne 13. 11. 2020


V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 164/2020 z dne 13. 11. 2020, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo spremembo Javnega razpisa za ukrep 21 Izjemna začasna podpora kmetom ter MSP, ki jih je kriza zaradi COVID-19 še posebej prizadela iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020.

V razpisu so se spremenila merila za ocenjevanje vlog, če je upravičenec samostojni podjetnik posameznik ali pravna oseba, registrirana za opravljanje dejavnosti predelave ali trženja proizvodov.

2. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembo Javnega razpisa za pred-financiranje projektov kmetijskih gospodarstev (fizične osebe) – PF2.

Spremembe se nanašajo na rok za oddajo vloge.

3. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembo Javnega razpisa za dodeljevanje posojil za pred-financiranje podjetniških projektov – PF3.

Spremeni se višina skupnega razpisanega zneska.

4. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembo Javnega razpisa za dodeljevanje posojil za pred-financiranje projektov neprofitnih organizacij – PF1.

Spremeni se rok za oddajo vloge.

5. Slovenski regionalni razvojni sklad je za Javni razpis za pred-financiranje projektov kmetijskih gospodarstev (pravne osebe) – PF2 objavil predčasno zaprtje javnega razpisa in sicer z dnem 13. 11. 2020.

6. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo 5. javni razpis za podukrep 3.1 Podpora za novo sodelovanje v shemah kakovosti v letu 2020.

Predmet razpisa je podpora, namenjena pokritju stalnih stroškov, ki jih ima kmetijsko gospodarstvo oziroma pravna oseba zaradi vključitve v upravičeno shemo kakovosti oziroma zaradi vključitve proizvoda v upravičeno shemo kakovosti, ki je namenjena prehrani ljudi.

Prijava na razpis je možna do 30. 12. 2020.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 37 20 180 ali e-naslovu: tina.lisac@icra.si ali na sedežu SPOT svetovanje Goriška, Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica. Za osebno svetovanje v Idriji je potrebna predhodna najava.

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe