Na vsebino
×

Spremembe treh javnih razpisov Slovenskega regionalnega razvojnega sklada z dne 27. 1. 2023

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 11/2023 z dne 27. 1. 2023, so bile objavljene naslednje spremembe javnih razpisov:

1. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembe Javnega razpisa za pred-financiranje projektov v kmetijstvu in gozdarstvu, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 38/22 z dne 18. 3. 2022.

Spremeni se rok oddaje vloge na razpis.

2. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembo Javnega razpisa za projekte primarne kmetijske pridelave s podporo projektom za prilagajanje na podnebne spremembe; A-AGRO INVEST, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 81/22 z dne 10. 6. 2022.

Spremeni se rok oddaje vloge na razpis.

3. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembe Javnega razpisa za projekte nakupa kmetijskih in gozdnih zemljišč; A-AGRO ZEMLJA, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 81/22 z dne z dne 10. 6. 2022.

Spremeni se rok oddaje vloge na razpis.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe