Na vsebino
×

Ob svetovnem dnevu zemlje dajmo prednost lokalni hrani

Lokalno pridelana hrana je mnogokrat tudi cenovno ugodnejša od dragega uvoza iz tujine, predvsem pa je pomembno, da je veliko bolj zdrava, manj obdelana s pesticidi in polna hranil, saj hitro pripotuje z njive do krožnika. Kadar želite pripraviti poceni in okusno kosilo, se po sestavine odpravite k vam najbližjemu kmetu in ga podprite.

Raje manj, a tisto kakovostno.

Kadar pripravljate poceni kosilo, bodite preudarni in raje izberite manj mesa, vendar naj bo tisto kakovostno. Bodite pozorni na oznako »izbrana kakovost – Slovenija«, saj ste lahko v tem primeru še dodatno prepričani, da ste izbrali meso slovenskega porekla in višje kakovosti.

Na ta način lahko poskrbite za bogat okus hrane in hkrati telesu zagotovite vse, kar potrebuje.

Povezava do receptov za poceni kosilo: okusno in iz lokalnih sestavin.

Foto: Canva

petek, 22. april 2022
Ob svetovnem dnevu zemlje dajmo prednost lokalni hrani

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe