Na vsebino
×

Gremo na KICKSTARTER!

Imaš izdelek, idejo, podjetje, ki bi ga želel/a predstaviti na Kickstarterju? Želiš iz prve roke izvedeti, kdo ti lahko pomaga nastopiti na tej platformi? Želiš izvedeti, kako je to uspelo uspešnim slovenskim Kickstarter projektom? Potem se nam pridruži na delavnici z Nikom Klanškom.

Kickstarter je znana platforma za množično zbiranje finančnih sredstev, ki omogoča kreativcem z vsega sveta, da preko nje zbirajo sredstva za zagon svoje ideje, izdelka ali podjetja. Projekti, ki so na platformi med najbolj uspešnimi, so lahko lokalni, manjšega obsega, lahko pa so veliki in globalni. Platforma je poleg tega, da omogoča zbiranje finančnih sredstev, odličen način za preverjanje izdelka na trgu, hitro grajenje prepoznavnosti, mreženje in grajenje svoje skupnosti.

Kdaj: torek, 19. april 2022, ob 17. uri

Trajanje: 3 ure

Lokacija: Niko je letos v Španiji, zato bo delavnica potekala preko Zoom.

Vsebina:

  • grajenje skupnosti potencialnih podpornikov v fazi pred lansiranjem,
  • tips&tricks priprave učinkovitih marketinških materialov (video, fotografije, tekst, spletne strani, Kickstarterjeva projektna stran),
  • finančne projekcije kampanje,
  • davki in pravne oblike, ki se nanašajo na crowdfunding kampanje,
  • produkti in nagrade, primerni za crowdfunding,
  • uspešni primeri iz prakse,
  • lansiranje Kickstarter kampanje,
  • promocija in vodenje kampanje,
  • komunikacija pred, med in po kampanji,
  • zaključek kampanje in nadaljnje aktivnosti.

Izvajalec delavnice: Niko Klanšek je najuspešnejši Slovenec na Kickstarterju. Za svoja dva lastna projekta FlyKly Smart Wheel in Smart Ped (pametno kolo in pametni skiro) je zbral več kot 1 mio EUR. Takrat je FlyKly postal eden od top 100 projektov na Kickstarterju. Niko je danes podjetnik, svetovalec, vlagatelj in ustanovitelj podjetja BizMe. Pomagal je že več kot 40 crowdfunding projektom in je mentor startup podjetjem. Med njegovimi mentoriranci so 0xcert, Yappr, Makerduino, Origin Trail, Ondu, Sipaboards…

Prijave: prijave so obvezne. Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 911. Vsi prijavljeni boste po e-pošti pred začetkom delavnice prejeli Zoom povezavo.

VABILO


Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

sreda, 13. april 2022
Gremo na KICKSTARTER!

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe