Na vsebino
×

Brošura o osebnem dopolnilnem delu

V sklopu projekta Roko-delci sta Območna obrtno podjetniška zbornica Škofja Loka in Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija pripravili brošuro o osebnem dopolnilnem delu, v katerem lahko dobite vse informacije, ki so pomembne pri opravljanju te oblike dela. Hkrati smo pripravili tudi zgibanko s ključnimi informacijami in s predstavitvijo vpliva opravljanja dejavnosti preko osebnega dopolnilnega dela na pravice dijakov, študentov, brezposelnih, upokojencev in invalidov. Oba dokumenta dobite na teh povezavah: 

Publikacija pdf

Zgibanka pdf

Za vsebino publikacije je odgovorna Območna obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka in ICRA d.o.o. Idrija. Organ upravljanja za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014 - 2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

     

ponedeljek, 29. november 2021
Brošura o osebnem dopolnilnem delu
Brošura o osebnem dopolnilnem delu - oblikovanje-stekla-nad-odprtim-plamenom-mala-jpg.JPG Brošura o osebnem dopolnilnem delu - img-60891-jpg.jpg Brošura o osebnem dopolnilnem delu - gospa-s-cipko-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe