Na vsebino
×

9 idej za pripravo jedi iz lokalnega govejega mesa

V knjižici Jedi iz lokalnega govejega mesa najdete 9 idej za ustvarjanje za domačimi štedilniki. Z lokalnim govejim mesom lahko pripravite jedi kot so dvojna goveja juha, kremna krompirjeva juha z endivijo in mesnimi cmočki, goveji ragu z zeleno in orehi, hrustljavi in sočni žepki iz krhkega testa z junetino, rostbif z blitvo, sojino omako in ingverjem, carpaccio iz belega krajca ali iz angleško pečenega rostbifa in pečene maslene buče .. ali pa sendvič z govejim jezikom oziroma z angleško pečenim rostbifom. 

Vzemite si čas ... Izberite si svoj okus ... Postrezite si z nasmehom. Pa dober tek. 

Knjižica z recepti jedi iz lokalnega govejega mesa je nastala v okviru projekta Dobimo se na tržnici 4, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji in sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Občina Logatec, Občina Cerkno in ICRA d.o.o. Idrija. 

Jediiz lokalnega govejega mesa by ICRA d.o.o. Idrija - Issuu


petek, 19. november 2021
9 idej za pripravo jedi iz lokalnega govejega mesa

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe