Na vsebino
×

Izobraževalni film na temo idrijske čipke

Z veseljem sporočamo, da so v Čipkarski šoli Idrija realizirali enega izmed ciljev projekta Roko-delci, posneli so izobraževalni film o klekljanju idrijske čipke. 

Vsem, ki klekljate želimo, da bi s pomočjo filma izpilili vašo spretnost klekljanja. Tistim, ki pa še ne klekljate, pa naj bo spodbuda, da morda pa vendarle poskusite. 

Do filma in vzorčka za klekljanje lahko dostopate preko povezave https://www.cipkarskasola.si/projekti-in-drugo/projekt-roko-delci/izobrazevalni-film-list/

Projekt Roko-delci je sofinanciran s strani Evropske unije in Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, Evropa investira v podeželje in Republike Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020. Organi pristojen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Gimnazija Jurija Vege Idrija. 


sreda, 20. oktober 2021
Izobraževalni film na temo idrijske čipke

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe