×

Predelava sadja v sok, kis in suho sadje

Vabljeni na predavanje Predelava sadja v sok, kis in suho sadje. Z nami bo Janez Gačnik iz Zavoda Jabolko, zavoda za širjenje sadjarske kulture in ekološkega kmetovanja. 

  • Predstavljena bo predelava sadja v jabolčni sok, kis, suho sadje,  sadno usnje in liofilizacija.
  • Prikazana bo potrebna oprema, postopki predelave in nekaj primerov dobrih praks.

Predavanje bo potekalo v sredo, 29. 9. ob 17. uri preko Zoom-a.

Predavanje je brezplačno. Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca ali na elektronski naslov prijava@icra.si.

Prijave zbiramo do vključno 28. 9. Povezavo do predavanja na Zoom-u boste prejeli na dan predavanja, 29.9., dopoldan.

Več informacij na 059 340 391 ali na prijava@icra.si.

Vabljeni!



Predavanje in dogodek Kmečka tržnica potekata v okviru projekta LUIGI (Linking Urban and Inner-Alpine Green Infrastructure - Multifunctional Ecosystem Services for more liveable territories), ki je sofinanciran v okviru programa Interreg Alpine Space, s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
sreda, 22. september 2021
Predelava sadja v sok, kis in suho sadje

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe