Na vsebino
×

PREDSTAVITEV PRODUKTA BICICLEAN – NAMENSKE PRALNICE ZA KOLESA – ZA razvoj in povezovanje lokalne ponudbe

Kolesarstvo je danes nedvomno ena najbolj atraktivnih športnih panog v Sloveniji, prav tako v svetu. V vseh segmentih kolesarstvo doživlja več kot le razcvet. Vedno večje je število rekreativnih kolesarjev in kolesarski turist je dejstvo sodobnega turizma. 

Spoznajte namenske pralnice za kolesa. Rešitev operikolo.si predstavlja razvoj in krepitev osnovne kolesarske infrastrukture ter izboljšane ponudbe kolesarjem. 

Bližina kolesarskim potem, priročnost in učinkovitost pralnic za uporabnike predstavlja dodano vrednost in zvišuje standarde kolesarske infrastrukture, marsikateremu kolesarju reši problem čiščenja koles. Kolesarjenje je zaključeno, ko je kolo očiščeno in pripravljeno na naslednjo vožnjo. 

Na srečanju, ki bo v četrtek, 26. avgusta, ob 10.00 uri preko aplikacije Zoom, vam bodo snovalci produkta predstavili storitev operikolo.si in proizvod, pralnico za kolesa Bicicelan One, korake in funkcije pranja kolesa, orodja, delovanje in postavitev naprave.  

Biciclean je sveža ideja, ki sledi trendom na področju športa in turizma, hkrati pa ponuja rešitev, ki je koristna za kupca in končnega uporabnika. Ponujajo rešitve, ki je na našem trgu še ni zaslediti. 

Prijave na predstavitev produkta za razvoj ponudbe na destinacijah, ki želijo razvijati kolesarske produkte in kolesarskih turizem se sprejemajo na E: info@icra.si ali T: 05 37 43 912. 

Aktivnost je del projekta Dobimo se na tržnici 4, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 


torek, 24. avgust 2021
 PREDSTAVITEV PRODUKTA BICICLEAN – NAMENSKE PRALNICE ZA KOLESA – ZA razvoj in povezovanje lokalne ponudbe
 PREDSTAVITEV PRODUKTA BICICLEAN – NAMENSKE PRALNICE ZA KOLESA – ZA razvoj in povezovanje lokalne ponudbe  - operikolo2-mala-jpg.JPG  PREDSTAVITEV PRODUKTA BICICLEAN – NAMENSKE PRALNICE ZA KOLESA – ZA razvoj in povezovanje lokalne ponudbe  - operikolo3-mala-jpg.JPG

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe