×

LARFA ART CERKNO 2021 - 2. Festival lesa in rokodelstva

V Cerknem bo v soboto, 24. julija potekal drugi Festival lesa in rokodelstva LARFA ART CERKNO 2021.

Prvi LARFA ART se je zgodil leta 2019, v okviru projekta LAS G(r)ozd za prihodnost. Po letu 2010 se je takrat v Cerknem ponovno odvila mednarodna rezbarska delavnica izdelave lesenih mask v sodelovanju z združenjem Mascherai Alpini iz Italije. Program so obogatile tudi številne druge zanimive aktivnosti.

Letošnjega 24. julija sledi drugi LARFA ART, ki ponuja zanimive aktivnosti za rokodelce, za tiste, ki ste željni znanja na področju rokodelskih veščin in spretnosti, ljubitelje lepega, lesenega in lokalnega.

Potekale bodo tri rokodelske delavnice – rokodelske delavnice z uporabo lesenih naprav:

  • delavnica tkanja na premične statve,
  • delavnica predenja na kolovrat in
  • delavnica izdelave lesene žlice.

Za udeležbo na delavnicah se najde še kakšno prosto mesto. Informacije in obvezne predhodne prijave se zbirajo na ICRA d.o.o. Idrija na T: 05 37 43 912 ali E: info@icra.si.

Program LARFA ART CERKNO 2021


Na festivalu bo potekal tudi Anin sejem in sicer pred Hotelom Cerkno, od  8.00 do 13.00. Na sejmu boste lahko kupili lokalne produkte, rokodelske izdelke, prikaze rokodelskih veščin in se udeležili rokodelske delavnice.

ANIN SEJEM

Vabljeni!

četrtek, 22. julij 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe