Na vsebino
×

Promocijski filmčki lokalnih ponudnikov

Na Idrijsko-Cerkljanskem imamo številne lokalne ponudnike, čigar pridelke in izdelke lahko kupite pri njih doma, na kmetiji, v lokalnih trgovinah pa tudi v Pokriti tržnici Idrija ali na tržnici v Cerknem. Z nakupom pridelkov in izdelkov v svojem lokalnem okolju od poznanih proizvajalcev smo veliko bolj prepričani o njihovem izvoru in kvaliteti ter ohranjamo delovna mesta na našem podeželju. Če proizvajalcev še niste spoznali, jih lahko v posnetih predstavitvenih videih. Vabimo vas k njihovemu ogledu na spodnjih povezavah.

V okviru projekta Digitalne rešitve ZA izzive podeželja so lansko poletje nastajali predstavitveni filmčki lokalnih ponudnikov s katerimi ne želimo le predstaviti različne ponudnike, ampak tudi spodbuditi prebivalce k nakupu kakovostnih lokalnih produktov ter vzpostaviti zaupanje in prepoznavanje njihove ponudbe. Nastalo je 8 promocijskih filmov različnih ponudnikov na Idrijsko-Cerkljanskem.

Namen kratih predstavitvenih filmov je pokazati, da za vsakim pridelkom ali izdelkom stoji zgodba, ki izhaja iz dela celotne družine, njihove ustvarjalnosti in predanosti domačemu okolju. Na Idrijsko-Cerkljanskem se lahko pohvalimo s številnimi kakovostnimi pridelovalci zelenjave, sadja, medu in čebeljih pridelkov, proizvajalci sirov in mlečnih izdelkov, kruha in peciva, idrijskih žlikrofov, izdelkov za nego obraza in telesa ter drugih rokodelskih izdelkov. Aktivnost se izvaja v okviru operacije Digitalne rešitve ZA izzive podeželja v okviru izvajanja podukrepa 19.3. »Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine«. Operacija je sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovoren upravičenec operacije ICRA d.o.o. Idrija.

torek, 05. januar 2021
Promocijski filmčki lokalnih ponudnikov

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe