×

Spletna delavnica: Osnove LinkedIn prodaje

Ste se morda kdaj vprašali, zakaj uporabljati LinkedIn kot prodajni kanal do podjetij oz. za B2B prodajo?

Poznavalci menijo, da je glavna prednost uporabe LinkedIna kot prodajnega kanala v tem, da trenutno v številnih dejavnostih še ni veliko podjetij, ki bi proaktivno izkoriščala ta kanal. In to za nas predstavlja idealno priložnost, da monopoliziramo ta kanal in prevzamemo prostor konkurenci.

LinkedIn sporočila so izredno personalizirana. Imajo vse tiste elemente sporočanja, ki v ljudeh gradijo zaupanje. Sporočila dosegajo bistveno boljše matrike v primerjavi s klasičnimi prodajnimi pristopi, kot so email sporočila in aktivnosti klicnega centra.

Kdaj: torek, 24. 11. 2020, z začetkom ob 10. uri

Trajanje: 2 uri

Kako: webinar bo potekal v živo preko Zooma

Vsebina: 

  1. izdelava LinkedIn pristajalne strani za podjetje,
  2. izdelava LinkedIn profila za zaposlene,
  3. SEO optimizacija ključnih besed pristajalnih strani s poudarkom na delovanju LinkedIn algoritmov,
  4. LinkedIn Lead Generation (iskanje in nagovarjanje strank) – dobre prakse ter česa ne smemo početi,
  5. proces avtomatizacije LinkedIn Lead Generation – kako avtomatiziramo ročno delo na LinkedIn,
  6. primeri dobrih praks nagovorov potencialnih strank,
  7. praktična izvedba iskanja in nagovarjanja potencialnih strank na LinkedIn, kjer bomo nagovarjali potencialne stranke s celega sveta,
  8. kaj storimo, ko dobimo interes na LinkedIn – primeri dobrih praks. 

Izvajalec: Igor Panjan, direktor podjetja Red Bumerang. Gre za podjetje, specializirano za direktno prodajo, s poudarkom na generiranju leadov – novih kupcev. Imajo dolgoletne izkušnje s podjetji, ki si želijo prodreti na nove trge. So tudi izvajalci različnih oblik izobraževanj in svetovanj za podjetja in podjetnike.

Prijave: prijave so obvezne in jih sprejemamo do torka, 24. 11., do 8. ure. Po potrditvi boste prejeli »zoom povabilo« na vaš elektronski naslov. Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 913. 

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!


torek, 17. november 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe