×

Individualna svetovanja s področja turizma na kmetiji kot dopolnilne dejavnosti

Imate dodatna vprašanja na katera skozi predavanja do sedaj niste dobili odgovora in si želite pričeti z dopolnilno dejavnostjo na kmetiji s področja turizma oz. se s tem že ukvarjate?

Vljudno vas vabimo na individualna osebna svetovanja, kjer vam bo ga. Renata Kosi iz Združenja turističnih kmetij Slovenije, KGZS Celje, odgovorila na vaša vprašanja. Za posamezno svetovanje je predvidenih 30 minut. Svetovanja bodo potekala dne 28. septembra 2020 s pričetkom ob 9.30 uri v Coworking Cerkno, Bevkova ulica 22, Cerkno.

Obvezne so predhodne prijave za določene termine, saj se bo termine rezerviralo glede na vaše želje in po času prijave. Prav tako ob prijavi obvezno navedite kakšna vprašanja imate, da se lahko svetovalka dodatno ustrezno pripravi.

Svetovanja so namenjena udeležencem iz območja občin Cerkno in Idrija, saj jih financirajo omenjene občine. V primeru premajhnega števila prijav si organizator pridržuje pravico do odpovedi svetovan

Kdaj: ponedeljek, 28. 9. 2020 s pričetkom ob 9.30 uri (na svetovanje se je potrebno naročiti – možni termini: vsakih 30 minut od 9.00 – 14.00 ure)

Kje: Coworking Cerkno (VCC), Bevkova ulica 22, Cerkno

Izvajalec: Renata Kosi, Združenje turističnih kmetij Slovenije, KGZS Celje

Prijave: obvezna je predhodna prijava najkasneje do 25. 9. 2020 na naslov prijava@icra.si, na 05 37 20 180 ali preko spodnjega obrazca.

VABILO

Svetovanja so za udeležence brezplačna. Prijave sprejemamo do 25.9.2020 oz. do zasedbe prostih mest.

Svetovanja so namenjena udeležencem iz območja občin Cerkno in Idrija, saj jih financirajo omenjene občine. V primeru premajhnega števila prijav si organizator pridržuje pravico do odpovedi svetovanj.

 Vljudno vabljeni!

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 21. september 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe